Poker är ett välbekant namn för många och det är nästan ett kall att spela för inbitna pokerspelare. Under alla år som poker har spelats har det även under lika lång tid försökts hitta strategier för vinstutdelning. Numer är det poker online som gäller, en sajt som heter spelbolag-online.se har tips på ställen att spela på, för spelare eftersom det är så smidigt. Med dagens teknik medför det även att statistik kan visas i pokerprogram som kan öka dina vinstchanser i nätpoker. Helt enkelt ett statistikprogram som håller koll på allt som din/dina motspelare gör. Via en pokermjukvara kan du exempelvis se hur ofta dina motspelare går med i potten, hur mycket de vunnit eller förlorat under en spelomgång. En gammal goding när det gäller pokermjukvara är pokertracker.

Hur pokermjukvaran gynnar dig som spelare

I dagens läge finns det ett flertal program för poker på marknaden som fokuserar på förbättrade vinstchanser på olika sätt. De programmen kan på en mängd olika sätt förse dig med information om just ditt spelande, hur du kan öka din skicklighet och framförallt se din motspelares statistik. Att se din motspelares statistik ger dig en större chans att få en uppfattning om hur spelarens skicklighet kan jämföras med din. Du kan välja att spela mot någon som du har större chans att vinna mot, eller om du vill lära dig att bli bättre, välja spelare som är mer kunniga än du.

Hur ska du välja pokermjukvara för statistik?

Vilken du ska välja beror helt på vad du söker i en mjukvara. Vissa program har en bred repertoar av funktioner medan andra är specialiserade på en typ av funktion, som att övervaka motståndare. Ibland behöver du kanske använda flera program för att täcka in dina behov när du spelar. Du behöver också bestämma vad du är villig att betala för ett program. Det finns versioner som är gratis att använda, och som många kanske börjar med att använda. För dig som kräver mer av statistikprogrammet finns det olika program som är mer omfattande och där du då också betalar för att använda dem.